Клятва вихователя здоров'я
Клянусь любить своїх дітей,
Їм своє серце віддавати,
Про силу духу піклуватись,
Здоров′я зберігати.

Прислів′я є у нас таке:
«В здоровім тілі – дух здоровий».
Тому для мене головне:
Щоб діти плавали в басейні,
Пили фіточаї смачні;
Зарядка, сауна і фізкультура.

Спіруліна і ревіт,
А ще – загартування, -
Ось все, що треба нам робить,
Аби уникнуть лікування.

Клянуся вчить своїх дітей
Любити Батьківщину,
Та поважать батьків своїх,
Служити Україні.

Учить дітей любить природу
Також, вважаю, необхідно.
Природа – дім наш, любим ми її,
Вона нас любить відповідно.

Клянусь давати всі знання,
Всебічно розвивать дитину,
Щоб самостійно йшла в життя,
Завжди була вона – Людина!

Автор – Жигаленко Н.П. вихователь СНВК №85
 Пошук
 Контакти
м. Полтава, 36002,
вул. Кагамлика, 31а
e-mail: p.shk.44@gmail.com
 Календар новин
«Березень.2024
Пн.Вт.Ср.Чт.Пт.Сб.Нд.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів новин
Продзвенів останній дзвінок і настало тепле літечко. Пора канікул, відпочинку, поїздок до літніх таборів…
В «Лебідці» всі школярі чекають з нетерпінням відкриття пришкільного табору «Росток». Адже це море емоцій, цікавих екскурсій, розважальних програм та заходів. В цьому році в таборі відкрито два загони – «Смайл» та «Дзвіночки».
Діти - це головна радість і надія для батьків. Вони справжнє майбутнє не тільки для держави, а й для всього світу.
Цікаве спостереження виявило одне з проведених за кордоном медичне дослідження. Воно показало, що якщо під час вагітності мама хворіє або починає страждати від пошкодження певного органу, то дитина з утроби матері посилає їй стовбурові клітини, які сприяють відновленню.
23-25 травня у СНВК № 85 відбулися свята «Прощавай, садок дитячий».
Участь у даному заході взяли вихователі, випускники закладу та їх батьки.
До свята у дитячому садку готувалися ретельно, діти підготували виступи, приміщення прикрасили квітами, кульками.
Директор, Ландар Тетяна Григорівна, щиросердно привітала вихованців закладу із їхнім першим у житті випускним й побажала міцного здоров’я, щастя, радості, мирного неба, успіхів та удачі у навчанні, яке розпочнеться – кроком у дорогу знань з 1 вересня 2017 року. Їхнім батькам – витримки та терпіння, і щоб батьківське плече було для дітей завжди опорою та оберегом.
Промайнув іще один навчальний рік. І знову над українськими просторами залунали малинові звуки останнього шкільного дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке неможливо нічим замінити. 26 травня пролунав останній дзвоник для учнів СНВК № 85, котрий покликав їх до веселої та захоплюючої пори літніх канікул. Позаду залишились нескінченно довгі уроки, домашні завдання та ранні підйоми до школи. А д ля випускників старших груп це був останній день в садочку, тому що вже з 1 вересня вони сядуть за парти та потраплять у чудову країну знань.
18 Травень, 2017
День вишиванки
У культурі практично будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. Вишиванка - яскравий приклад і підтвердження цьому. Історія вишиванки своїми витоками сягає в незапам’ятні часи. Ще за свідченням знаменитого давньогрецького історика, географа і мандрівника Геродота, елементами вишиванки був прикрашений одяг скіфів, які проживали в наших землях в період VIII ст. до н. е. - IV ст. н. е. Знаменитий арабський мандрівник X ст. у своїх розповідях також згадує про русів, які носили вишитий одяг. У ході сучасних досліджень, наприклад, на Черкащині були знайдені срібні бляшки з фігурками чоловіків, датування знахідок VI ст., дослідження яких показали ідентичність елементів одягу і орнаменту вишивки українського народного костюма XVIII-XIX століть.
Дуже нелегка наука –
Чітко вимовляти звуки.
Ми старанно працювали,
Скільки перешкод здолали!
Вітаємо шановну Ландар Тетяну Григорівну,
директора, з Днем народження!

Бути хорошим керіником дано не кожному, але нашому колективу з Вами дуже пощастило! Це справжній талант — бути таким професіоналом своєї справи. Щиросердно ми всім колективом вітаємо Вас із Днем народження!
Повсякденна копітка діяльність на відповідальній посаді вимагає від Вас повної відданості справі, наполегливості, подолання труднощів, високого професіоналізму. Із честю вирішуючи це покликання, ви заслужили глибоку пошану серед людей, даруючи їм не тільки свої знання та досвід, а й тепло своєї душі.
У цей святковий день зичимо Вам, Тетяно Григорівно, український віночок світлих та теплих побажань. Хай у вашому житті завжди буде багато щастя та здоров’я, оптимізму та мудрості, успіхів та плідного довголіття!
Любов до казки формується в ранньому дитинстві. Як багато хороших, добрих спогадів пов'язано в кожного з нас з цим поняттям. Всі ми знаємо, з якою цікавістю дитина розглядає картинки в книзі, слухає розповідь дорослого, намагається складати казки сама. Педагоги з задоволенням використовують казку, як одну з форм корекційної роботи з дітьми, найбільш ефективну в ранньому віці.
Без планування неможливо належним чином організувати навчально-виховний процес, зробити його цілеспрямованим, систематичним і послідовним. На початку навчального року вихователі планують спостереження за розвитком дітей, проведення групових та індивідуальних бесід з тим, щоб виявити обсяг знань дітей, здобутих ними в попередніх групах, і набуті ними уміння.
Дуже часто в сучасних сім’ях через те, що чоловік і дружина протягом дня багато часу приділяють роботі, дітям, телевізору, інтернету, хобі і т.д., наодинці подружжя проводять всього близько 4 хвилин в день.
 
Сторінка 48 з 78 << < 44 45 46 47 48 49 50 51 52 > >>
© 2024 Авторські права Початкова школа №44