Клятва вихователя здоров'я
Клянусь любить своїх дітей,
Їм своє серце віддавати,
Про силу духу піклуватись,
Здоров′я зберігати.

Прислів′я є у нас таке:
«В здоровім тілі – дух здоровий».
Тому для мене головне:
Щоб діти плавали в басейні,
Пили фіточаї смачні;
Зарядка, сауна і фізкультура.

Спіруліна і ревіт,
А ще – загартування, -
Ось все, що треба нам робить,
Аби уникнуть лікування.

Клянуся вчить своїх дітей
Любити Батьківщину,
Та поважать батьків своїх,
Служити Україні.

Учить дітей любить природу
Також, вважаю, необхідно.
Природа – дім наш, любим ми її,
Вона нас любить відповідно.

Клянусь давати всі знання,
Всебічно розвивать дитину,
Щоб самостійно йшла в життя,
Завжди була вона – Людина!

Автор – Жигаленко Н.П. вихователь СНВК №85
 Пошук
 Контакти
м. Полтава, 36002,
вул. Кагамлика, 31а
e-mail: p.shk.44@gmail.com
 Календар новин
«Березень.2024
Пн.Вт.Ср.Чт.Пт.Сб.Нд.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів новин

Випускні бали у старших групах

Ось і відшуміли у нашому закладі випускні бали для дітей, які йдуть у школу. У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів «Лебідка» проводжає до школи своїх випускників – вихованців старших груп «Дзвіночок» і «Пролісок». Вчорашні малята вже підросли, зміцніли, багато чого навчилися і готові для подальшого дорослого життя.Маленькими пташенятками покинули свій другий дім дітлахи і полинули у вирій шкільного життя, незвіданого, цікавого.

Ми і незчулися, як вони подорослішали, наші маленькі непосиди. Здавалося б, ще тільки вчора вони вперше прийшли зі своїми батьками, бабусями та дідусями в дитячий садок. Маленькі, стурбовані боязко тримали їх за руки і оберталися навкруг, розглядаючи нове місце, яке стало для них теплим, рідним, гостинним будинком.

І ось попереду вже школа: перші шкільні радощі та невдачі, нові друзі, уроки та перерви, перші відповіді біля дошки, перші оцінки, перші домашні завдання…

А зараз – їх перший випускний в житті. Вони вивчили багато віршів та пісень, приготували привітання для вихователів та інших працівників закладу, які працювали для вашого безтурботного перебування тут. Цей світлий і радісний день назавжди залишиться в пам’яті дітей.

Випускний – свято красиве і сумне, адже дітки починають прощатися з дитинством. Так хочеться зупинити їх: "Не поспішайте дорослішати, не треба, адже дитинство не повернеш. Поживіть ще в ньому небагато, порадійте дитячій безтурботності". Дитинство - найбезтурботніший, щасливий час. Скільки разів, вже будучи дорослими, всі ми повертаємося подумки в дитинство і думаємо - який же це щасливий світ! Тож бажаємо, щоб у кожного сьогоднішнього малюка в неминучому дорослому житті обов'язково здійснилася дитяча мрія.
28 Травень, 2013 10:26 / Переглянуто: 2080
© 2024 Авторські права Початкова школа №44